P*rkeleiden keskellä

Jaahas. Toistojen toistoa. Jokainen työstettävä kikkare joka muista töistä pöydälle jää - ♲.


´Tämon puukko´-Pohojalaanen sanallasku

              Sittemmin aloimme valmistaa ensimmäistä kruunuistutustamme. Alkukappaleet esimuovattuna eivät kertoneet pisaraakaan tulevasta. Nimittäin se viilaaminene. Se viilaaminen ja sen viilaamisen jälkeen jääneiden viilausjälkiien piiloonviilaaminen. No viilaamisesta tuonnempana...





         
Ensimmäiset kolme palaa. Mitään mistään vielä irroittamatta tai viilaamatta.
       Joidenkin palasien työstäminen silloin, kun "sormet ovat kuin nippu kikkeleitä", tuntuu uskomattomalta. Mutta tekniikka on meidän hobittien puolella. Niin, tekniikka. Lienee vuosituhansia vanha tämäkin "kikka".
"O temporas O mores"
          




Tässä tuokion kuluttua kuitenkin tuotos. Kruunuja teimme kaksi, joista ensimmäisen peitin häpeän viittani alle. Suojaan kenenkään katseilta.



Alustan kanssa. Kulmikkuus alkaa kadota.





Nikkaroinnin potenssia nostettiin, ja näpräilyn kilparadalla tarjottiin kuusilovisen askin vitospykälä sisään - alusta vasta hiljattain viilatulle kruunulle.
Tämä kikkailu vanhensi minua kuukausilla. Mutta kannatti.




Ennen alustan tekoa. Kulmikkaat tunnelmat




                               


Muutamaan hetkeen ei onnistuminen ollut maistunut vielä näin hyvältä. Mutta enpä tuossa vaiheessa vielä tiennyt, että seuraava vaihe oli Angry Birdsissä leveliltä 11 levelille 61.





Hain pontta ja puhtia jopa ennustajalta. Hyvin menee, kuulemma. 


Nämä kortit kertoivat minulle tulevaa.
    



Kuitenkin tässä koulun lomassa jää aikaa muullekkin kaaokselle.
Monen myräkän keskellä keskittyminen herpaantuu ja se on tällaisella alalla kyllä iso miinus. Vaikka ajatus ei aina muutenkaan kulkisi, niin naarmuista näkee että hutilointi on vahvasti läsnä.
Hutilionninkin vielä sietää, mutta lisääntyvä pimeys, pitkä ajomatka ja tämän päivän uudet tuulet ja muutokset vievät kyllä potkua terävämmästä ajattelusta.








-Henri (5.10.2017 lähtien voitte kutsua minua "herra varavaltuutetuksi")

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Orientaatio ongelmia ja työkalujen valmistusta